Facebook pixel
  Junkyard

  Företagsinformation
  Junkyard startade 2002 som en liten skatebutik men har idag vuxit till skandinaviens största nätbutiken för street fashion. "We are fashion, street and sports" och kombinerar dessa tre element för att hitta den perfekta balansen. Med våra egna varumärken SWEET SKTBS, JUNKYARD och ett stort urval av externa varumärken hjälper vi dig att hitta din personliga stil. Blanda stilar, märken och material precis som du vill. Med Junkyard kommer du att våga vara dig själv.
  Junkyard.se - We are fashion, street and sports.

  Företagsuppgifter
  Organisationsnummer: 556603-2107
  Styrelsens säte är i Trollhättan

  Adress:
  Junkyard AB
  Ladugårdsvägen 101
  461 70 Trollhättan

  Mailadress: [email protected]
  Telefon: 010-510 05 00

  ""
  ""
  ""
  ""
  ""
  ""

  Junkyard - Stockholm

  Besök vår nya 300m² stora flagship store på Gamla brogatan 26 i Stockholm. Här finner du det bästa och mesta ur det stora sortiment som syns online. Butiken har även en pick-up point för Instabox. Välkommen hit och upplev Junkyard IRL!

  Öppettider
  Vardagar 11-19
  Lördag 11-17
  Söndag 11-16

  Besöksadress
  Junkyard
  Gamla brogatan 26
  111 22 Stockholm

  Kontakt (ej orderfrågor)
  Tel: 010-5100529
  Mail: [email protected]

  Hitta till oss
  Hitta till Junkyard i Stockholm >

  ""
  ""
  ""
  ""
  ""
  ""
  ""
  ""

  Junkyard - Trollhättan

  Besök vår 600m² stora markbutik på Överby köpcenter i Trollhättan. Här finner du hela det stora sortiment som syns på siten. Då och då hålls evenemang i butiken och i minirampen kör vi emellanåt lite skön skate med inbjudna åkare. Välkommen hit och upplev Junkyard IRL!

  Öppettider
  Vardagar 11-19
  Lördag 11-16
  Söndag 11-16

  Besöksadress
  Junkyard
  Norra Överby köpcenter
  Ladugårdsvägen 101
  46170 Trollhättan

  Kontakt (ej orderfrågor)
  Tel: 0520-411 411
  Mail: [email protected]

  Hitta till oss
  Hitta till Junkyard i Trollhättan >

  Amfori BSCI

  Amfori BSCI


  CSR
  Vi är angelägna om att de varor som vi köper och säljer är tillverkade under justa förhållanden för de som arbetar på fabrikerna och att man också tar hänsyn till miljön. Därför anslöt sig Junkyard till Amfori BSCI som medlem 2017. Amfori BSCI startade 2003 med målet att hjälpa företag att förbättra arbetsförhållandena hos sina leverantörer runt om i världen. Vi arbetar tillsammans med våra leverantörer att implementera Amfori BSCI uppförandekod som ett led att kontinuerligt förbättra villkor och förhållanden i de fabriker där våra produkter tillverkas.
  Läs mer om Amfori BSCI och uppförandekoden här.

  Kemikalier
  Vi är måna om att oönskade kemikalier inte används i produktionen av våra varor. Därför använder vi Textilimportörernas kemikalieguide som en del av våra leverantörsavtal. Textilimportörernas kemikalieguide tar hänsyn till europeisk och nationell lagstiftning gällande kemikalier och innehåller även industristandarder och praxis som sträcker sig utöver lagkraven.
  Vill du veta mer om vårt arbete med kemikalier? Kontakta oss gärna här.


  Jobba hos oss
  ”We are Fashion, Street and Sports”! Junkyard bedriver e-handelsverksamhet och butiker inom mode och vänder sig främst till killar och tjejer mellan 15 – 25 år och startade e-handel år 2002. Bolaget säljer främst till kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Frankrike men via vår .com sida säljer vi även till kunder i övriga länder i Europa.

  Bolaget har sina rötter inom skateboard vilket är en stor del av bolagets identitet. Vi strävar efter att vara målgruppens första val när det gäller street- och sportfashion. Vårt sortiment och företagets attityd inspirerar kunden och vi erbjuder ett sortiment som sträcker sig från låga till höga priser för att passa alla plånböcker. Junkyard har idag drygt 100 anställda och verksamheten bedrivs från Trollhättan (kontor, lager, butik), Göteborg (kontor), Stockholm (butik) och Oslo (kontor).

  På den här sidan hittar du de tjänster som vi för tillfället söker. Om vi inte söker några speciella tjänster just nu så får du gärna höra av dig så kanske vi kontaktar dig den dagen som vi har en tjänst som passar dig.
  Ansökningar skickas till (om inte annat anges i jobbannons): [email protected] med bifogat CV samt ett personligt brev.


  Aktuella tjänster  Junkyard is looking for a Marketing Intern

  We are currently looking for an enrolled student in marketing, fashion retail or equivalent for a period of at least 8 weeks, to join the visual team of four members. We offer a fun and friendly environment with the chance of professional growth at a dynamic fast paced environment.
  As a person, you’re a driven team player with strong interest in fashion and e-commerce. You are not afraid to take your own initiative and able to use good judgement. You are hardworking, detailed and organised.
  Fluent in Swedish and English is a requirement as well as having a driver’s license.
  This position is full-time and unpaid.
  Work tasks include administration of orders, assisting during photoshoots, helping with social media and more.

  Start date: At your earliest convenience.
  Are you the person we are describing? Don’t hesitate to send in
  your CV and cover letter to [email protected]


  Junkyard söker designpraktikant

  Vi tar gärna emot designstuderande för praktikperiod om minst 10 veckor. Du får som praktikant delta i det mesta, exempelvis research, sortimentsplanering, plaggskissande och artworks till prints. Om du gillar mode och streetwear samt tycker att vårt företag verkar vara intressant, maila din ansökan till [email protected] Meddela också vilka datum praktikperioden gäller. Välkommen att höra av dig!

  Kontakt: [email protected]


  Junkyard söker passformsmodell

  I arbetet med nya kollektioner behöver plaggen provas av på riktiga människor. Tjänsten som passformsmodell innebär att prova kläder med våra team av mönsterkonstruktörer, inköpare och designers för att säkerställa bästa passform.

  Har du måtten nedan och tycker om mode och kläder? Då kan du vara den vi söker!

  Vi söker en kille för avprovning dagtid, 1-2 timmar per vecka på vårt kontor på Kyrkogatan i Göteborg. Ett perfekt jobb för dig som student eller som är ledig under dagtid, då det krävs att du är flexibel tidsmässigt. Ersättning efter överenskommelse.

  Observera att detta inte är ett fotomodellsjobb, ingen fotografering.

  KROPPSMÅTT KILLE storlek MEDIUM
  Längd: ca 180 cm
  Bröstomfång: ca 100 cm
  Midjevidd (där du är som smalast): ca 88 cm
  Stussvidd (där du är som bredast över rumpan): ca 102 cm
  Innerbenslängd: ca 83 cm
  Jeansstorlek W31 L32

  Skriv ned dina mått och gärna lite kort om dig själv och maila till [email protected].  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?