Junkyard

  Företagsinformation
  Junkyard startade 2002 som en liten skateshop och är nu Skandinaviens största och bästa webshop för urban fashion.
  Junkyard.se - We are fashion, street and sports.

  Företagsuppgifter
  Organisationsnummer: 556603-2107
  Styrelsens säte är i Trollhättan

  Adress:
  Junkyard AB
  Ladugårdvägen 101
  461 70 Trollhättan

  Mailadress: info@junkyard.se
  Telefon: 010-510 05 00


  junkyard.se - Trollhättan
  Besök vår nya 600m² stora markbutik på Överby köpcenter i Trollhättan. Här finner du hela det stora sortiment som syns på siten. Då och då hålls evenemang i butiken och i minirampen har vi emellanåt uppvisningar av väl ansedda skatare. Välkommen hit och upplev junkyard IRL!

  Öppettider
  Vardagar 11-19
  Lördag 11-16
  Söndag 11-16

  Påskhelgen:
  Långfredag kl.11-16
  Påskafton kl.11-16
  Påskdagen kl.11-16
  Annandag påsk kl.11-16

  Besöksadress
  junkyard.se
  Norra Överby köpcenter
  Ladugårdsvägen 101
  46170 Trollhättan
  Tel: 0520-411 411 (gäller ej orderfrågor)

  Hitta till oss
  Karta för att kunna ta dig till butiken hittar du här.


  The shop
  The shop
  The shop
  The shop
  The shop
  The shop
  The shop

  Jobba hos oss
  Junkyard.se är Skandinaviens ledande onlinebutik för fashion, street & sports. Vi har funnits sedan 2002 och har 75 anställda, med kontor i Trollhättan och Göteborg. Företaget är alltid under utveckling och vi söker efter personal som är flexibla och intresserade av vår verksamhet. Både vad det gäller att ha kunskap om mode eller att vara med och utveckla junkyard.se till morgondagens företag. På den här sidan hittar du de tjänster som vi för tillfället söker. Om vi inte söker några speciella tjänster just nu så får du gärna höra av dig så kanske vi kontaktar dig den dagen som vi har en tjänst som passar dig.
  Ansökningar skickas till (om inte annat anges i jobbannons): personal@junkyard.se med bifogat CV, personligt brev samt ett foto.


  Aktuella tjänster


  Junkyard söker flera medarbetare för bildretusch, studiofotografering och online merchandising

  Vill du arbeta i en kreativ miljö och bli en del i vårt team för bildproduktion och produktpresentation?
  Vi söker nu 2-4 personer till vår avdelning för foto och produktpresentation i olika omfattningar. Avdelningen arbetar med att lansera Junkyards produkter på företagets hemsida och arbetet innefattar fotografering av våra produkter, redigering och retuschering av produktbilder, skriva produkttexter samt publicera slutresultatet på hemsidan. Fotografering sker såväl på enbart produkt som på modell som bär produkten och i arbetet med fotografering på modell ingår även hårstyling och make-up. Avdelningen arbetar även med framtagande av marknadsföringsmaterial till sociala medier. Arbetet bedrivs i företagets lokaler i Trollhättan.

  Arbetsuppgifter
  De arbetsuppgifter som är aktuella är studiofotografering, bildretuschering, skriva produkttexter på svenska och engelska samt publicering av produkter på hemsidan och via sociala medier. Det är önskvärt om du har kunskap inom flera av dessa områden men eftersom vi söker flera personer så är även kandidater med kunskaper inom enbart något av dessa områden av intresse.

  Vem är du?
  Vi söker dig som har kunskaper inom ett eller flera av nedanstående områden:

  - Bildretuschering och färgkorrigering av foton
  - Fotografering av produkt i studio
  - Fotografering på modell i studio
  - Skriva produkttexter på såväl svenska som engelska
  - Producering av kommersiellt bildmaterial till sociala medier
  - Arbete med lansering av produkt på kommersiell hemsida

  Det är viktigt att du har ett stort modeintresse. Goda kunskaper i Photoshop och vana att arbeta med ritplatta är ett krav och för arbete med produkttexter krävs att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i skrift. Avdelningen arbetar uteslutande med Mac så vi ser helst att du är en van Mac-användare. Tidigare erfarenhet av arbete med mode och e-handel samt kunskaper inom hårstyling och make-up är meriterande.

  Då vi söker flera personer så kan såväl visstidsanställning, vikariat som tillsvidareanställning bli aktuell. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.

  Intresserad?
  Mejla gärna din ansökan snarast möjligt, då intervjuer sker löpande.

  Placeringsort: Trollhättan.

  Sista ansökningsdag: 2017-05-24

  Kontakt: personal@junkyard.com


  Junkyard söker Direktris

  Vi söker en direktris på timanställning, ca 2 dagar i veckan, till våra varumärken Junkyard XXXY och Sweet SKTBS på vårt kontor i Göteborg. Du kommer att jobba ihop med ytterligare en direktris i vårt design- och inköpsteam. Goda kunskaper i Illustrator och Excel krävs samt svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i Lectra är meriterande. Vi tror att du har god organisationsförmåga, noggrannhet och ett stort modeintresse. Är du intresserad av jobbet, välkommen att maila Katarina Jukic, Affärsområdeschef tjej katarina.jukic@junkyard.com.. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, då intervjuer sker löpande.

  Kontakt: katarina.jukic@junkyard.com.


  Junkyard söker designpraktikant

  Vi tar gärna emot designstuderande för praktikperiod om minst 10 veckor. Du får som praktikant delta i det mesta, exempelvis research, sortimentsplanering, plaggskissande och artworks till prints. Om du gillar mode och streetwear samt tycker att vårt företag verkar vara intressant, maila din ansökan till kristina.sjogren@junkyard.com. Meddela också vilka datum praktikperioden gäller. Välkommen att höra av dig!

  Kontakt: kristina.sjogren@junkyard.com.

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?