Facebook pixel

  City Guide: Berlin by Siri Forsell - Our/Berlin

  Siri och hennes vänner besöker ett vodkadestilleri som sätter närproducerade råvaror i centrum.

  En av de bästa sakerna man kan göra i Berlin är enligt mig att besöka små lokala butiker, gallerier, popups och i det här fallet; ett vodkadestilleri. Det finns så mycket inspiration att hämta från människor runt om i Berlin som jobbar stenhårt för att visa upp och sprida sina idéer.

  Our/Berlin är ett litet vodkadestilleri som ligger norr om Neukölln. Idén kommer ursprungligen från Stockholm. Där grundades Our/Vodka som är ett globalt koncept men med fokus på närproducerat. Receptet på Our/Vodkan är samma överallt men eftersom endast lokala råvaror används för att framställa produkten så får den en egen karaktär beroende på i vilken stad den tillverkas. Därav tilldelas vodkan namnet på staden där den produceras. Det finns till exempel Our/ Seattle, Our/New York, Our/London och så vidare.

  Här i Berlin så har man chansen att besöka deras destilleri, få en guidad tur där de förklarar allt du vill veta om vodka och hur Our/Vodka-konceptet fungerar, provsmaka och såklart köpa med en supersnygg vodkaflaska hem. Att göra sådana här små utflykter är helt klart på min topp-tio-lista. Man får så mycket inspiration och pepp att själv bara gå hem och börja på ett eget projekt.

  Var: Flutgraben 2, 12435 Berlin
  När: Mån-Fre 10-18
  Hemsida: ourvodka.com

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #ourberlin

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?