Facebook pixel

  Collab: Eastpak x Jean-Paul Gaultier

  Kollektionen stödjer den ideella organisationen Designers Against AIDS som arbetar för att uppmärksamma samt öka medvetenheten kring HIV och AIDS.

  Den numera legendariska designern Jean-Paul Gaultier debuterade 1976 och blev omedelbart det franska modets självklara enfant terrible. Resten är historia. Förra året arbetade han tillsammans med Eastpak Artist Studio och tog fram en ryggsäck som kunde transformeras till en japansk varsity-jacka.

  Den här säsongen har de tagit samarbetet ett steg längre och gjort en hel kollektion med ryggsäckar. Inspirationen kommer från Jean-Paul Gaultiers designhistoria utan att för den delen glömma Eastpaks arv. Kollektionen stödjer den ideella organisationen Designers Against AIDS som arbetar för att uppmärksamma samt öka medvetenheten kring HIV och AIDS. En del av intäkterna kommer att doneras till dem.

  Vi har valt ut fyra favoriter som alla är inspirerade av jackor. Två av dem har sin grund i bomberjackan, och de två andra är baserade på jeansjackan. Scrolla ner på sidan eller klicka här för att hitta dem i shoppen.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #collab #eastpak #jeanpaulgaultier

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?