Facebook pixel

  #wearetipped

  Fred Perry lanserar i höst en plats för alla Perry-lovers att mötas och inspireras.

  Okej, det finns golfpappor med t-shirt-bränna och ansträngt hårfäste som gillar att bära lagerkransen, men själen i Fred Perry ligger långt därifrån. Varumärket föddes i 1950-talets reaktionskultur, blev rotat i modsrörelsen och efter det älskad av subkulturer som casuals, punk, northern soul, Perry boys, rude boys, skinheads, suedeheads och Brit Pop. Vi tycker att det är dags att ta det tillbaka.

  #wearetipped är en evig arena att dokumentera och visa upp sina Fred Perrys med stolthet. Genom att använda hashtaggen #wearetipped på Facebook, Instagram eller Twitter, hamnar fansens bilder i ett galleri på fredperry.com, där man även kan ge kärlek till varandras bilder.

  The Fred Perry Polo Shirt har burit lagerkransen sedan starten och ränderna infördes strax efter och förblir en del av den klassiska designen hos tröjan. I hemlandet kallas de välbekanta ränderna för ”Twin Tipping” och är mer eller mindre allmänbildning. Det är två parallella ränder med dimensionerna 3-3-4, där den bredaste randen ligger längst ut.

  Tröjan, kransen och ”twin tipped” har genom årtionden antagits av människor som vill ansluta sig till varumärkets historia. Fred Perry har blivit synonymt med sport och musik och har en medfödd brittiskhet som har övervunnit både tid och nationalitet.

  Det tar 94 sekunder att brodera över 60 års arv.

  Fred Perry
  Fred Perry bildade sitt självbetitlade varumärke 1952 och valde lagerkransen som symbol. Kransen fanns på Perrys guldmedalj från Wimbledon och är en hyllning till mannen som gick från objuden gäst inom tennisen till att erövra Wimbledon tre gånger.
  Kolla in alla våra produkter från
  Fred Perry
  Kolla in alla bilder på instagram med
  #wearetipped
  Kolla in Fred Perry på instagram
  fredperry_1952

  Tags: #wearetipped #fredperry

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?