Facebook pixel

  Photo diary: Mayka och Julia Rio i NYC - Del #3


  Mayka och Julia Rio tar med oss på deras resa till New York. Här följer tredje delen i deras fotodagbok.


  Onsdag

  Vi åt en god frukost på stans mest kände bagelcafé Absolut Bagel. Det hade blev dags att lämna New York och vi vinkade hejdå till Johan som skulle tillbaka hem till Sverige. Övriga gänget hoppade på ett tåg till New Jersey Shore. Där skulle vi spendera de sista dagarna i Julias farfars sommarhus.

  Spännande att åka utanför stan och se lite mer än city! Det blev en jättemysig eftermiddag. Vi storhandlade, lagade veggomat till släkten Riordans, badade och spelade kort. Skönt med havsluft och lugn.  Torsdag

  Vaknade till ljudet av vågor. Vi åkte ut och körde med Julias farfars bil och handlade en massa grönsaker och lax från den lokala fiskhandlaren. Ett helt annat liv! Umgicks med Julias släkt och bara tog det lugnt. Badade, solade och surfade med boogie board.

  Började känna oss nostalgiska och semestermoodet övergick till fas två. Vi hade lätt kunnat stanna en vecka till! Avslutade kvällen med att leka runt på stranden och titta på stjärnorna. Kolsvart!  Fredag

  Sista dagen! Vi lagade en gigantiskt frukost bestående av american pancakes och fruktsallad. Njöt av de sista soltimmarna och vaktade familjens lilla hund. Vi pratade om hur snabbt veckan gått men ändå hur sjukt mycket intryck man får när man är utomlands. Allt blir så intensivt och innehållsrikt på något sätt.

  Vinkade hejdå till släkten och fick åka en lyxig taxi ända till flygplatsen JFK. Vi irrade omkring tills vi äntligen fick kliva på planet och andas ut. Tack för den här gången USA. Alltid lika fantastiskt att se dig!


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

  Hatt - Stock Lock
  Stüssy
  399 KR
  -70 % Klänning - Judy BM
  JUNKYARD XX-XY
  90 KR 299 KR
  -60 % Tröja - Jack Patch
  JUNKYARD XX-XY
  160 KR 399 KR
  -80 % Jacka - Lakers Varsity
  adidas Originals
  200 KR 999 KR
  -30 % Shorts - Orchid
  adidas Originals
  279 KR 399 KR
  -40 % Klänning - Flip Out
  Lazy Oaf
  449 KR 749 KR
  Zip Crew - Supergirl Hiphop
  adidas Originals
  799 KR
  -50 % Hatt - Fisherman
  SWEET SKTBS
  125 KR 249 KR

  Tags: #photodiary #nyc #juliario #mayka

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller