Facebook pixel

  New Brand: BACK

  De senaste åren har BACK kommit att bli ett av Sveriges mest framstående märken. Deras ambition är att representera revolutionärt tänkande inom mode, söka det intellektuella och göra kläder för den medvetna kvinnan.

  BACK kombinerar intressant med bekvämt. Det är vardagskläder som samtidigt är unika och exklusiva. Rötterna finns i den Skandinaviska estetiken i den mening att den ofta är androgyn och inte begränsad av konservativ tradition.

  BACKs signaturplagg leker med siluetten på ett smart men humoristiskt sätt. Plagg från BACK har setts på celebriteter som Beyoncé, Rihanna, Robyn, Neneh Cherry, Lady Gaga, Noomi Rapace, Icona Pop och Chloe Sevigny.

  Ann-Sofie Back tilldelades Torsten och Wanja Söderbergspris 2014 och då löd motiveringen såhär:
  BACK är en unik representant för den uppmärksammade svenska modescen som vuxit sig allt starkare under de senaste femton åren och som i dag är av internationell klass. Från att ha betraktats som alltför smal i sitt uttryck har Ann-Sofie Back med tiden bevisat att hennes designidéer fungerar såväl för den enskilt kräsne modekonsumenten som för massmarknaden.

  Klicka här för att hitta alla produkter från BACK.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #ann-sofieback #back #newbrand

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?