Facebook pixel

  Photo Diary: Dj Black Barbie in Los Angeles

  Sist jag var i LA insåg jag väldigt snabbt att denna stad är ENORM och att det inte tar en timme att ta sig till ena sidan av stan till den andra. Jag bestämde mig nu att jag fick vara mer selektiv i vad jag ville uppleva den här gången. Helst ville jag se allt jag inte missade sist, men valde att ta mina lediga dagar som de kom.

  När man reser själv i en stad som är beroende av Ûber är det rätt så enkelt att ta sig runt. Vaknade tidigt för att hinna njuta av dagen innan det var dags att sitta i bilkö som är obligatoriskt då det är högsäsong och fler vill besöka samma platser som mig.

  Första stoppet blev Santa Monica Beach. Åkte dit med några nyfunna vänner från Australien och Brasilien som aldrig heller hade varit där. Det var 33 grader i solen och min första tanke var att få sand mellan tårna och bada! Slänger av mig kläderna och hoppar i. När jag väl är i vattnet slår det mig att jag precis har hoppat i Stilla Havet och inte en uppvärmd pool. Står och skrattar för mig och njuter av utsikten.

  Vid lunch hamnade vi på det välkända In-n-Out Burger. Efter det drog vi till en av mina favoritbarer på Hollywood Boulevard och mötte några vänner till mig. Vi drack och åt gott långt efter att solen hade gått ner.

  Nästa dag var det dags för Universal Studios. Jag som jobbar inom musik älskar även film. Så att besöka Universal Studios i Hollywood var ett måste! Var som ett barn på julafton när jag gick igenom entrén och utan att överdriva så var det en av de största upplevelserna i mitt liv. Att få kunna dricka Duff Beer i ett artificiellt Springfeld var som en dröm. Åkte massa råhäftiga attraktioner som man bara kan drömma om, snacka om upplevelse! Vi tog även en guidad tour runt olika inspelningsområden och fick se vart de spelat in alla legendariska filmerna. Hann absolut inte med allt men fick bland annat se originalkläder från filmer som t.ex. Bring it on, E.T. och The Fast And The Furiuos.

  Senare träffade jag några musikproducenter och låtskrivare jag lärde känna sist jag var i LA. Hade bra möte om framtida projekt vilket var en del av syftet med min resa.

  Vi fortsatte dagen med shopping i Melrose. Besölkte alla kända och "okända” butiker som är ett måste att spana in om man älskar LA-fashion. Jag har en förkärlek för hieroglyfer så jag var tvungen att kolla in rapparen Tygas butik.

  På kvällen bestämde vi oss för att försöka fira midsommar. Tillsammans med mina svenska vänner som flyttat till LA gjorde vi, trots situationen, ändå ett kanonjobb med alla förberedelser. Även om det finns många svenskar i staden så är det inte lika lätt att hitta typisk svensk mat. Självklart finns IKEA, men det tar väldigt lång tid att ta sig dit. Så det vi inte hann köpa på IKEA innan det tog slut fick vi fixa själv. Min vän hade gjort gravad lax själv – mycket godare än köpt må jag säga! Hon hade verkligen med all mat man äter på midsommar och bjöd på ett supertrevligt firande.

  Något man inte får missa är Farmers Market. Vi åkte dit och smackade olika maträtter från hela världen. Vi besökte även The Grove och fönstershoppade. Jag och min vän Arazo som bor i LA sedan flera år tog mig till en arkadhall, då mina planer till Las Vegas ändrades i sista sekund. Vi åt god mat, spelade massa och dansade oss svettiga till K-POP på deras Dancing Stage.

  Sista natten unnade jag mig att bo på hotellet Mondarian. Förra gången jag var i LA bodde jag aldrig där men hängde vid poolen och drack jättegoda drinkar. Den här gången ville jag uppleva hela stället. Ett beslut jag aldrig kommer att ångra. Om man vill bo och bli behandlad som en prinsessa är det verkligen ett ställe att rekommendera.

  Hela den här resan kan sammanfattas med en uppmaning - åk till LA! Du kommer inte att ångra dig.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #photodiary #djblackbarbie #losangeles #LA

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?