Facebook pixel

  Fest: Dixon & Friends

  Den 20:e december slås portarna upp till årets fetaste hiphopevent – Dixon & Friends. Kvällen kommer bjuda på flera live-framträdanden från Stockholms mest aktuella rappare och Djs.

  De första gästerna kommer att få goodiebags från JUNKYARD XX-XY. Du har också chansen att vinna två vip-biljetter till eventet. Då får du och din vän hänga med artisterna backstage och ni får även ett eget bord i vip-loungen. Håll utkik efter tävlingen på vår Instagram @junkyardcom.

  OIAM
  Hiphop-kollektivet OIAM (One In A Million) består av de tre rapparna Adam Kanyama, Gedz och Samboii. OIAM är äntligen aktuella med ett gemensamt släpp efter att de tre medlemmarna hajpats var och en för sig. I nästan två års tid har trion arbetat med sin EP Lyxproblem som lanserades 26 november. Låtarna gästas av Sam-E, Beldina, Shivano och Chris Mhina och producent är Hamed "K-One" Pirouzpanah. Ett första smakprov från ep:n släpptes den 7 november med debutsingeln Avundsjuka som redan har över en miljon lyssningar på Spotify.

  ISON (Ison & Fille)
  Ison Glasgow är mest känd som ena delen av duon Ison & Fille men är nu även aktuell med sin uppväxtskildring När jag inte hade nåt. En personlig berättelse om en pojkes väg från fattigdom och utsatthet till att bli en av Sveriges mest hyllade rapstjärnor. Under kvällen kommer han att bjuda på sololåtar och överraska publiken med nytt material.

  PANGAIA CREW
  Pangaia Crew har gjort shower över nästan hela Sverige och uppträtt med artister som Nipsy Hustle, Dub C från Westside Connection och medlemmar från Bone Thugs-N-Harmony. De kommer bjuda på festhiphop som är skapad för att underhålla. Under kvällens gång kommer de spela in en musikvideo till låten Watch your back som snart släpps på vinyl. Medlemmen Christmaz, mest känd för låten 128 Ninjas, kommer att ha releasefest för den nya låten Cristal Cypher från hans kommande album Ego & Soul.

  DJ BLACK MOOSE
  Black Moose är en DJ baserad i Stockholm som startade sin karriär redan som 15-åring. Han har arbetat med stora svenska akter som Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz, Kartellen, Medina och öppnat spelningar för internationella artister så som The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def, Talib Kweli och Bone Thugs-N-Harmony, för att bara nämna några.

  DJ MELIKA
  Melika driver en framgångsrik hiphopblogg via Kingsize. Hennes expertis inom genren har gjort henne till en av Stockholms vassaste Djs. DJ Melika backar även upp Finess och gästar ofta Löstfolk & Dj Capo

  TWANG SYSTEM
  Har du inte sett Twang System live har du verkligen missat något. Med sin blandning av silkeslen reggae och stenhård dancehall får dom din kropp att börja dansa vare sig du vill eller inte. Kollektivet släppte 2010 hitten Never Let You Down och har sedan dess turnerat i Sverige och utomlands. Bakom skivspelarna hittar du Sveriges i särklass bästa reggae- och dancehallselector Dj Patuu medan Briz, Marwin Bless och Don Paco levererar texter, melodier och stämmor. Efter att ha övertalats av Aki (Labyrint) att göra musik på svenska släppte Twang System den färska EP:n Dagar & Nätter, där rootsiga kärlekstoner blandas med samhällskritikens piska.

  BLACK PURPLE MUSIC "BPM"
  Musikkollektivet och skivbolaget Black Purple Music kommer för att visa upp sina talanger. Räkna med en show! BPM-medlemmar på scen denna kväll: MaxBeats, Rene Lobos, Arineh Karimi, Faraz Bpm Azar, Andresow Bpm Rivas Guerra.

  Biljetter till festen hittar du HÄR och glöm inte att attenda på Facebook.

  LINE UP:

  ISON
  PANGAIA CREW
  OIAM
  TWANG SYSTEM & SALLY SOW
  BLACK PURPLE MUSIC
  DJ BLACK MOOSE
  DJ MELIKA

  Inträde: 150 kr
  Vip inträde: 300 kr
  Ålder: 18+ år
  Adress: Fabriken, Strandgatan 51, Sthlm

  Biljetter till eventet hittar du HÄR.
  Christmaz i Adrian Paisley från JUNKYARD XX-XY.


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #dixonfriends #music #hiphop #rap #ison #oiam #pangaiacrew #twangsystem #blackmoose #blackpurplemusic

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?