Facebook pixel

  The Tove Lo Collection

  Tove Lo har redan charmat världen med hits som Habits, Not On Drugs, Love Ballad och Out Of Mind. Nu visar hon upp en helt ny talang och släpper sin egendesignade festivalkollektion för Junkyard.

  Kläderna i den festivalinspirerade kollektionen är plagg som Tove själv gillar att bära – jeansjackor, shorts, printade t-shirts, urringade linnen och oversized skjortor.

  ”När man har på sig plagg från min kollektion ska man känna sig bekväm och snygg på samma gång. Inget krångel, allt ska bara sitta skönt och funka i alla lägen. Och så ska de inte kosta faen heller, man måste ha råd att tappa bort kläder” säger Tove själv.

  Inspirationen till kollektionen har Tove fått från sina egna upplevelser. Sena nätter i studion, olycklig kärlek, turnéer och festkvällar som aldrig tar slut finns med i plaggens historia. Precis på samma sätt som när hon själv skapar sina låtar.

  ”Det känns superkul att göra en kollektion med Tove! Hon är en cool tjej, vi gillar hennes musik och sköna stil. Några av hennes grymma texter har blivit prints och det känns som de är gjorda för att tryckas på kläder” berättar Kristina Sjögren, designansvarig på Junkyard XX-XY.

  Totalt består Tove Lo-kollektionen av 10 unika plagg som säljs exklusivt hos Junkyard.

  Tags: #junkyardxx-xy #tovelo #music

  Logga in

  Har du inget konto? Skapa ett >
  Eller
  Glömt lösenord?